Skaterboys drømmer om en bane »å æ Feld«

Fra venstre Andreas, Mikkel, Jonas og Simon med deres skaterboards.

Da solen fik magt onsdag ud på eftermiddagen, mødte jeg disse fire friske skaterboys, Andreas, Mikkel, Jonas og Simon, i fuld gang med at træne med deres skateboard foran den tidligere NETTO butik.

De 16-årige brugte den tidligere lasterampe til at øve på, men i weekenderne tager de enten til Haderslev eller til Kolding for at træne og more sig med ligesindede på rigtige skaterbaner. Men det ville være fedt, hvis man også kunne få en sådan bane i Christiansfeld – ikke nødvendigvis så stor som i nabobyerne – så knægtene også kunne få bedre træne-
muligheder end lastbil-
rampen foran NETTO, tænkte jeg – og den ide,
var drengene straks med på.

At dyrke skating er nemlig både sjovt og giver god fysisk træning, forbedrer balanceevnen – og er med til at styrke unges venskaber. Så hermed vil jeg da gerne give ideen videre til lokale ildsjæle og lokalpolitikere om at overveje og at arbejde for en lokal skaterbane i Christiansfeld.               Lars

Se også