Marina City Dag på Marina Syd

En optimist jolle på vandet ved Marina Syd

KOLDING: Som optakt til skolernes efterårsferie kan børn og voksne se frem til en festlig eftermiddag med masser af aktivitet ved lystbådehavnen på Marina Syd, når Kolding Lystbådehavn, Kolding Havn og Kolding Kommune fredag den 15. oktober inviterer til Marina City Dag. Man kan bl.a. komme ud at sejle, se flyvevåbnet lave en redningsaktion med helikopter eller høre Danmarks OL-guldvinder Martin Kirketerp fortælle om glæden ved sejlsport.

Med et tætpakket program vil parterne i Marina City-samarbejdet skabe opmærksomhed om det planlagte Marina City-projekt med byudvikling og ny marina ved fjorden. Arrangementet foregår på Marina Syd, Skamlingvejen 5, i tidsrummet kl. 14.00-16.00 – enkelte aktiviteter dog helt frem til kl. 18.00:
-Jeg håber, mange vil benytte lejligheden til at kikke forbi og få en masse at vide om Marina City, hvad enten det handler om det nye bolig- og havnemiljø, den attraktive marina, hvordan bæredygtighed skal gennemsyre projektet, eller hvad vi vil gøre for at styrke natur og biodiversitet i fjorden. Samtidig sætter vi med arrangementet fokus på nogle af de spændende friluftsaktiviteter, der er knyttet til fjorden,” siger borgmester Jørn Pedersen, Kolding Kommune.
Ved Marina Syd byder eftermiddagen på en vifte af tilbud. Bl.a. inviterer Kolding Sejlklub og klubbens sejlerskole på sejltur i forskellige både. De forskellige sejlklubber holder åbent hus. Dansk Sørednings Selskab byder velkommen ombord på et redningsskib, mens flyvevåbnet sender sin store redningshelikopter i luften for at lave redningsopvisning i fjorden lige ud for Marina Syd. Også den danske OL-guldvinder Martin Kirketerp – kendt fra tv-udsendelsen Over Atlanten – deltager i arrangementet. Han vil bl.a. fortælle om sin karriere og glæden ved sejlsport.

Om Marina City
Marina City skal blive en ny bæredygtig bydel i Kolding by med et attraktivt bolig- og havnemiljø samt Danmarks mest attraktive marina og den største uden for hovedstadsområdet med ca. 1.000 bådpladser. Du kan læse mere om projektet på temasiden www.kolding.dk/marinacity.

Se også