Restaurant i Hejlsminde skal have ny forpagter

Der søges ny forpagter til restauranten Baade Og i Hejlsminde (Foto: sebro-press).

HEJLSMINDE: Restaurant »Baade Og« ved Hejlsminde Strand skal have ny forpagter.  De nuværende, Susanne Malskær og Hans Henrik Jensen, har valgt at stoppe. Det skriver JydskeVestkysten.

Det kan i værste fald betyde, at Hejlsminde Strand kan miste sin restaurant i næste sæson. Der er nemlig endnu ikke en ny forpagter på banen:

– Vi har været der i seks år nu, og det var fint for os, men nu skal vi videre, fortæller Susanne Malskær til JV.

Dog er der stadig mulighed for at få leveret mad ud af huset til større arrangementer. De to forpagtere driver nemlig restauranten frem til 31. marts 2022.

Restauranten er lukket for tiden, men det er der ikke noget unormalt i, da den altid har været vinterlukket fra 15. september til 1. april.

– Vi vil gerne have en forpagter, der har lyst til at gøre noget godt for området. Det gør da heller ikke noget, hvis sæsonen blev lidt længere, siger ejer af restauranten Hanne Hauberg Nielsen til avisen.

Mulighederne for stedet er mange, og i den forbindelse søges idéer fra lokalbefolkningen til, hvad der kan ligge på den populære placering ved havnen og stranden.

Ejeren af bygningerne håber mest på, at der kommer en forpagter til med nye og gode idéer, som har lyst til at gøre noget godt for lokalsamfundet i Hejls og Hejlsminde.

Efterlysningen af en ny forpagter og idéer for fremtiden for stedet er i øvrigt lagt offentligt ud på Hejls/Hejlsminde Lokalråds Facebookside.

/bro

Se også