Lokale brandmænd hædret med pris fra GF Forsikring

Brandmændene Allan Gram (tv) og Jens Erik Lind (th) med deres ildsjælspriser. (Privatfoto)

Af Svend Erik Brodersen

journalist (DJ)

CHRISTIANSFELD/HADERSKEV:  GF Forsikring Sønderjylland har uddelt ildsjælepriser for 2021. Det skete ved en sammenkomst i Haderslev. Blandt modtagerne var Tyrstrup Frivillige Brandværn, og fra brandværnet var de to frivillige brandfolk, Jens Erik Lind og Allan Gram mødt op for at modtage prisen.

– Vi er omkring 28 frivillige brandfolk, og vi kører ud til alle opgaver inden for brand og redning 50-100 gange om året. Det er jo altid rart at få at vide, der er nogen, der værdsætter alle de frivillige timer, vi lægger i arbejdet, siger den ene af de to frivillige brandmænd, stationsleder, Jens Erik Lind.

Modtagerne af priserne er nomineret af folk i lokalområdet via GF’s hjemmeside. Efterfølgende har GF Sønderjyllands lokale bestyrelse udvalgt de endelige prismodtagere.

Der var portvin i glassene og dækket op med kaffe og sønderjyske småkager, da de i alt 27 ildsjæle fra Sønderjylland fik deres velfortjente klap på skulderen for deres frivillige arbejde og store engagement. Og prismodtagerne kom fra enhver krog af lokalsamfundet:

– GF Forsikring blev i sin tid startet af lokale ildsjæle. Vi skal være taknemmelige for, at der stadig her mange år efter findes gode frivillige kræfter, som af et godt hjerte får tingene til at ske – og som skaber gode stunder her i lokalsamfundet. De er vaskeægte hverdagshelte, og det er dem, vi hylder, siger lokalformand for GF Sønderjylland, Gunnar Hansen, som havde inviteret de mange ildsjæle med til dagens prisoverrækkelser. Med til priserne fulgte et pengebeløb. De brandmænd fra Tyrstrup Frivillige Brandværn har lagt deres beløb i en fælleskasse på brandstationen.

Se også