Jørn Pedersen blev årets Koldingborger

 

 


Jørn Pedersen – borgmester for Kolding
Kommune gennem 12 år – blev årets 
Kolding-borger

Skrevet af Svend Erik Brodersen
journalist (DJ)

KOLDING: Siden 1978 er der hvert år kåret en Årets Koldingborger. Og i år er ingen undtagelse. Årets Koldingborger 2021 er Jørn Pedersen, som igennem 12 år har været borgmester i Kolding Kommune.

Udnævnelsen af Årets Koldingborger finder traditionelt sted ved Business Koldings Nytårskur på Koldinghus, men grundet udviklingen i covid-19 situationen Nytårskuren d. 7. januar aflyst.
Der måtte derfor findes en anden måde, at overraske vinderen af prisen på, og hvad var mere oplagt end at overraske Jørn Pedersen ved hans egen afskedsreception.
Årets Koldingborger 2021:
Jørn Pedersen tildeles prisen som Årets Koldingborger for sit årelange virke som borgmester for Kolding Kommune. Jørn Pedersens store engagement og politiske arbejde har spillet en hovedrolle i kommunens vækst, erhvervsudviklingen, etableringen af et uddannelsescampus, udpegningen af Christiansfeld som et UNESCO World Heritage Site, rekordsalg af erhvervsjord og mange andre initiativer til gavn for Kolding Kommune.
Prisen blev overrakt af Koldings kommende borgmester, Knud Erik Langhoff (C), Morten Bjørn Hansen og Tove Gæmelke fra Business Kolding, og består af et diplom, blomster og et flot akvarelmaleri af den lokale kunstner Fritze Lundstrøm.
Læs mere og se billeder af kåringen af Årets Koldingborger 2021./bro

 

Se også