BlueKolding graver videre i gaderne i Christiansfeld

CHRISTIANSFELD: Der graves videre i Christiansfeld i den kommende tid , og nærmere betegnet flittigst om gaderne, Skolevej, Gammel Kongevej og Kirkeallé.

Det er forsat separeringen af spildevandet fra regnvandet også kaldet overfladevandet, det hele handler om.
Bortset fra etableringen af en stikledning ved forretningen Meny, med delvis afspærringen af P-pladsen til følge, er gravearbejdet i gang på Skolevej på strækningen fra krydset med Gammel Kongevej og til Kongensgade i centrum.
Projektleder Martin Staunsbjerg, fra Blue Kolding, som er kommunens spildevandselskab, fortæller, at når arbejdet er færdig på Skolevej – og det ventes at ske i allernærmeste fremtid – så flyttes arbejdet til Gammel Kongevejs sydlige afsnit på strækningen fra Skolevej til Kirkeallé:
– Men på Gammel Kongevej forventer vi ikke så mange generende afspærringer, idet vi kan løse udfordringerne ved hjælpe af boringer, fortæller Martin Staunsbjerg til avisen.
Værre kommer det nok til at se ud, når arbejdet når frem til krydset Gammel Kongevej – Kirkeallé. Her ventes der total spærring over en længere periode:
– Vi vil naturligvis gør det så det kommer til at genere mindst muligt, men vi kan næppe undgå total afspærring i krydset over en periode, som måske vil strække over tre til fem uger, siger Martin Staunsbjerg.
Han fortæller også, at separeringsarbejdet i Christiansfeld forløber helt efter tidsplanen – men som dog er revideret et par gange. Det arbejde som nu er i gang på Skolevej er afslutningen på etape 2. Arbejdet på Gammel Kongevej og Kirkeallé hører under det samlede projekt, som etape 3.
/bro

Se også