Tilmeldingen til Stafet For Livet Kolding 2022 er åben

KOLDING: Tilmeldingen til Stafet For Livet Kolding 2022 er nu åben. Dermed er det muligt, at blive en del af Kræftens Bekæmpelses 24 timers holdaktivitet, og derved gennem oplysning, aktivitet og underholdning sætte fokus på kræftsagen.

Ny lokalitet
De øvrige år har stafetten været holdt ved Kolding Storcenter. I år er der valgt ny lokalitet. Seest Idrætspark vil i år og fremover være lokaliteten, for Stafet For Livet i Kolding.
Alle kan stille hold med venner, familie, kollegaer, foreningsaktive eller andre, som gerne vil støtte kampen mod kræft. Du bestemmer selv, hvor stort holdet skal være, og om der skal løbes eller gås, og også om, hvor mange timer den enkelte deltager er med.
Alle deltagere betaler for at være med i stafetten og er dermed til at ingen skal kæmpe alene mod kræft.
Har du ikke et hold, du kan deltage i det “Det åbne hold”. Her er alle velkommen til at deltage.
Overskuddet fra løbet går til Kræftens Bekæmpelse med fokus forskning, forebyggelse og patientstøtte. Mens 10 procent går til det arbejdet lokalt.

Deltag som Fighter
Alle stafetter indledes med en fighterrunde, hvor alle nuværende og tidligere kræftpatienter går den første runde på banen iført gule trøjer. Ved at stå frem er Fighterne med til at nedbryde tabuer om kræft. Fighterne er æresgæster ved stafetten.
Ønsker du at deltage som Fighter, hold eller deltager, kan du tilmelde dig på www.stafetforlivet.dk/stafet/kolding.
Stafet For Livet Kolding holdes fra lørdag d. 11. juni kl. 12 til søndag d. 12. juni kl. 12 i Seest Idrætspark. Det koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn og unge under 18 år at deltage.

400.000 medlemmer
Kræftens Bekæmpelse er Danmarks største sygdomsbekæmpende forening. Ca. 400.000 medlemmer og over 40.000 frivillige støtter kræftsagen. Vores mål er, at færre får kræft, at flere overlever kræft – samt et bedre liv efter kræft. Vi arbejder derfor med forskning i kræft, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

Læs mere om Stafet For Livet Kolding på Facebook “Stafet For Livet Kolding” eller på www.stafetforlivet.dk. /sebro

Se også