Nye lopper fra Covid-lageret

Under Covid-nedlukningen opbyggede Y’s Men’s klubben i Lunderskov et lager af indleverede sager, der ikke var plads til på hylderne i den periode, hvor der ikke blev holdt Loppemarkeder.

Efter 2 succesfulde Loppemarkeder er der nu blevet plads til at flytte Lagerlopperne ind på hylderne i de 3 haller, som lørdag den 7. maj åbnes for kunderne. Markedet bliver uden tombola, men kunderne kan hygge sig over en varm kop kaffe i cafeteriet.

De øvrige haller er igen fyldt med ekstra gode lopper af næsten alle arter, og klargjort så lopperne står overskueligt på hylderne:

– Der er møbler til alle husets rum, fint genbrugstøj, et afsnit med kunst og kuriositeter, cykler, havegrej, lamper og diverse TV, højttalere, radio, fotoapparater og elektronik, køkkengrej, fine pynteting, glas og porcelæn, billeder, malerier og rammer, tasker, sko og kufferter, flere hundrede ”nye” CDer, mange grammofonplader, mere end tusind DVD’er – og rigtig mange spændende ”nye” flotte bøger – og ikke mindst en fin samling legetøj, der vil glæde ethvert barn, fortæller Hans Jørgen Knudsen fra Y’s Mens klubben.

Indtægter ved Loppemarkedet går som sædvanlig til støtte til foreningsarbejde fortrinsvis i lokalområdet.

/bro

Se også