Kloakarbejde vil påvirke trafikken i Christiansfeld

CHRISTIASNSFELD: Et brud på en kloakledning betyder, at vejbanerne i et centralt kryds i Christiansfeld skal graves op. Arbejdet vil påvirke trafik og busruter i op til tre uger fra mandag den 2. maj.

Det handler om det befærdede kryds Kongensgade, Haderslevvej, Skolevej, Præstegaardsvej midt i byen, som BlueKolding har fået tilladelse til at grave op. Kloakarbejdet betyder, at krydset vil være lukket for al trafik i det pågældende tidsrum.
Mens arbejdet står på, etableres der omkørsel – blandt andet ad Lindegade, Vestervang, Gl. Kongevej og Tværvej. Der opsættes  skilte med omkørsel på de berørte strækninger.
Kloakarbejdet kommer også til at påvirke busdriften. Skolebørn bliver sat af og samlet op på busstationen på Kongensgade ved Gudsageren, og flere stoppesteder betjenes ikke på grund af omkørsel. Du kan få yderligere information. på sydtrafik.dk under de relevante køreplaner og på rejseplanen.dk, om ændringerne på busruterne og stoppestederne i Christiansfeld mens kloakarbejdet pågår./ sebro

 

 

Yderligere info

Charlotte Wedel, vejmyndighed, Kolding Kommune – 79 79 65 38, 51 32 14 77, chwa@kolding.dk.

 

Se også