Ny alternativ butik åbnes

Adeleya Cahmille Vinther foran sin nye butik.

På fredag den 6. maj vil Adeleya Cahmille Vinther uddele 200 honninghjerter til de første besøgende til åbningen af hendes nye konceptbutik ”Din & Min Verden”.

Adeleya er såkaldt Trend- og konceptmanager, og kendt for at have en markant alternativ tilgang til vækst, udvikling og innovation. Hun fortæller, at hun arbejder med mange forskellige typer af virksomheder.

Adeleyas nye konceptbutik, ”Din & Min Verden”, har fået lokaler i Lindegade 56B, Christiansfeld, hvor Madpaletten og et pizzaria tidligere havde til huse.

Åbningsreceptionen er fra kl. 14 og helt frem til kl. 20.

Kærlighed og kildevand

Adeleya fortæller, at hun har skabt en arbejdsplads, som er innovativ og anderledes end de fleste andre. Det nye kontor består af et fælleskontormiljø, hvor der er undervisning og coaching for etablerede virksomheder, og i den anden ende er hendes butik.

I butikken sælges Adeleyas nyeste to produktgrupper, kildevand tilsat kærlighed, den nye vandproduktion på flaske ”In Silence”, og børnekortene ”Jeg er Perfekt”, der er et sæt børnekort med positive bekræftelser til børn i alderen 4-10 år.

I butikken sælges der også plakater af børnekortene, postkort, honning, honningkager, designsmykker, tøj, og mange andre ting.

Adeleya har mange meninger om det liv, vi lever:

– Jeg tror på, vi i farten har ”glemt”, hvad sund lykke i virkeligheden er, og at rigtig mange ”løber” efter det perfekte liv og dermed aldrig rigtig når derhen! Og det gælder desværre både børn og voksne. Jeg oplever en voldsom tendens til, at både børn og voksne døjer med dårligt selvværd, stress, angst, en hård hverdag, hvor man ”kun lige overlever”, indtil næste ferie eller weekend. Jeg tror ikke på, at det er meningen, at livet skal være sådan. Jeg tror, vi trænger til at voldsomt opgør med ”perfektheds-kulturen”. Det er lige præcis det skifte, som mine produkter kan være med til, mener hun.

– Vi ved alle sammen godt, at ingen kan leve op til de stigende Instagramkrav, og at virkeligheden bag er en anden, men der er stadig lang vej fra at vide, at vi er på vej ned på et forkert spor til rent faktisk at vide, hvad vi skal gøre, for at komme tilbage på den rigtige vej igen,” siger Adeleya Cahmille Vinther.

Hun afslører, at hun tidligere hed Jeanette Juhl, men har skiftet navn, fordi hun også går ind for numerologi og derfor ville have et navn, der passer til personen. Adeleya bor selv i Aller med sine to børn.

Henri.

Se også