Verdenskendt bornholmer taler i Christiansfeld

Egon Falk står på scenen ved et af sine mange massemøder i Tanzania, hvor der hver gang sker mirakler.

Café Morgenstjernen får lørdag kl. 14 besøg af den bornholmske prædikant og helbreder Egon Falk.

Egon Falk rejste som ung til Tanzania, hvor han efterhånden blev værdsat af befolkningen, så han nu taler ved store massemøder for tusindvis af mennesker.

På disse møder sker der rent faktisk en masse uforklarlige mirakler, når han beder for de syge. Desuden har Egon oprettet skoler og seminarier, og han har selv taget en doktorgrad i teologi i USA.

Udfordringens forlag i Christiansfeld udgav derfor i 2021 en bog om den bornholmske fiskerdreng, som fik en så dramatisk livsbane. Bogen hedder simpelthen ”Egons Bog” og er fyldt med beretninger og fotos fra hans liv i Afrika. Bogen var i øvrigt først udkommet på engelsk.

Nu er det lykkedes at få den efterhånden 70-årige Egon Falk til at kigge indenfor i Christiansfeld under et hjemmeophold. Her vil han og hustruen Hannah fortælle om deres arbejde, som udelukkende drives af frivillige gaver.

Egon Falk vil tilbyde gratis forbøn for mennesker, der lider af sygdomme, som lægerne ikke kan få has på. Mødet holdes i Morgenstjernes mødelokale. Det er åbent for alle og der er fri entre.

Henri.

Se også