Kvartet mangler spillemænd

Børge Carlsson – her med sin guitar. (Foto: sebro-press).

LUNDERSKOV: Kvartetten Senior All-Round i Lunderskov risikerer at blive til en trio eller duo. De mangler spillemænd.

Den musikalske kvartet Senior All-Round består primært af ældre borgerne (mk). De sætter hinanden stævne og øver hver onsdag på Kongsbjergskolen i Lunderskov. Og det vil de meget gerne blive ved med.

Men problemet er bare, fortæller Børge Carlsson, som er med i gruppen, at det ind i mellem kan knibe med at holde ”besætningen” oppe på fire, så de fortsat med rette kan kalde sig for en kvartet:

– Vi har jo alle nået en alder, hvor der af flere forskellige årsager helt naturligt er frafald. Fx ved sygdom. Derfor vil vi meget gerne i kontakt med ældre borgere her i Lunderskov – eller i nærmeste omegn – måske i Vamdrup, som kan spille på et instrument, og som vil spille og hygge sig sammen os, siger Børge Carlsson. Han fortæller, at de lige nu mangler en til to spillemænd (mk), for at der til stadighed kan leves fuldt op til ordet kvartet.

Næsten 30 år

Nu er det for mange måske nok et lidt ukendt musikalsk islæt byen her, men det er slet ikke af ny dato. Medlemmerne har som kvartet spillet sammen siden 2004 i Senior All-Round Kvartetten. Men man skal helt tilbage til 1994 for finde frem til den spæde start.
Siden har spillemændene (mk) fra Lunderskov lejlighedsvis underholdt ved mange private fester og på plejehjem med videre med deres musik.

– Kan du spille på et instrument og har lyst til at møde gruppen af seniorer-musikere og måske være med på ”noderne”, så vil du blive godt modtaget, lover Børge Carlsson, som bor på Ahornvænget 25 i Lunderskov (7558 5902).

/sebro

Se også