Kvinde i spidsen for Teknos A/S i Vamdrup

Giedre Serritslev skal lede den store virksomhed.

VAMDRUP/ERHVERV: Teknos A/S Danmark, der har hovedsæde i Vamdrup, får fra 1. september ny administrerende direktør. Og det er kvinde, som sættes spidsen for den store virksomhed. Valget er faldet på Giedre Serritslev.

Den ny direktør kommer til virksomheden i Vamdrup med en bred international erfaring netop fra store virksomheder.

Den nye adm. direktør har mange års ledelseserfaring fra internationale stillinger i forskellige organisationer som Senior Vice President og Regional Di-rector Europe i Andritz Feed & Biofuel samt General Manager i Union Engineering med sig i bagagen til Teknos.
Hun har også uddannelse som Master i Virksomhedsøkonomi, en bachelor i Salg og Marketing (HD-A) og en MBA fra Henley Business School.

– Jeg glæder mig meget til at begynde hos Teknos, og jeg ser frem til at føre Teknos’ vision ud i livet via aktiviteterne i Danmark. Det er en ære for mig at blive en del af en anerkendt virksomhed med vækstmuligheder og med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar. Jeg glæder mig til samarbejdet med mine kolleger i Danmark og i udlandet, til at møde kunder og andre interessenter, samt at dedikere min indsats til en succesfuld udvikling af virksomheden, siger Giedre Serritslev i forbindelse med udnævnelsen.

Se også