Stak af efter uheld

Ud over politiet var der også nødbehandlere fra brandvæsenet og en ambulance på stedet. Omstændighederne bevirkede dog, at der tilsyneladende ikke blev brug for nogen af delene.

VAMDRUP: Der skete sent lørdag aften et færdselsuheld på Rute 25, Koldingvej, ved Koldingegnens Lufthavn ved Vamdrup.

Der er ikke oplyst meget om uheldet, ud over at føreren – og måske også èn eller flere passagerer – stak af efter uheldet, og var pist forsvundet, da politiet dukkede op.
Det fortælles også, at deres forsvinden udløste en større eftersøgning med hunde , i sær omkring den nærliggende Søgaard Sø. Om de efterlyste er fundet, er der endnu ikke oplyst noget om.

Vi kan også fortælle, at uheldsbilen var en lys kassevarevogn, som endte langt ind på en mark.

Senere har det vist sig, at situationen måske var knap så dramatisk. Det viste sig, at føreren af bilen efter uheldet bare havde forladt stedet til fods for at søge ophold hos nogle venner.

Politiet satte eftersøgningen i gang blandt andet, fordi man var bange for, om manden var kommet noget til,  og der for måske flakkede hjælpeløs rundt.

Poltiet fik senere kontakt med manden, en 37-årig mand. Det vides ikke, hvor for han totalt havde overset krydset Gammel Lunderskov (Rute 469) og Koldingvej (Rute 25)  for at ende 100 meter inde på en mark.

Se også