Fortsat uklarhed om Hotel Vamdrups fremtid

Lokalt betragtes det som en katastrofe, hvis byen ikke får sit hotel tilbage

Hotel Vamdrup – her i vinterdragt.

VAMDRUP: Hotel Vamdrup er fortsat lukket. Nu på tredje måned efter at forpagteren blev begæret konkurs. Og hvornår det genåbner er ganske uvist. Nu bebuderen ejeren af hotellet, Jan Færch Petersen, Esbjerg, et juridisk opgør mod konkursboet om at betale udgifterne til rengøring efter slukkede køleskabe og rådne madvarer.

Jan Færch Petersen fik først nøglerne til hotellet tilbage fra kuratoren på konkursboet i september, men blev der mødt af et syn med slukkede køleskabe og bunker af rådne madrester.  Nu melder han ud, at han vil sætte en advokat på sagen, idet han mener, det var kuratorens pligt at holde køleskabene tændte. Han blev nemlig nægtet adgang til lokalerne.
 Lukningen af Hotel Vamdrup blev udløst sidste i juni efter en konkursbegæring af SKAT af selskabet bag den nu forhenværende forpagter, Daniel Gouveia, der nu er bosiddende privat i Ødis.
Og hvornår hotellet genåbner er nu, på grund af det nye sagsanlæg uvist. I Vamdrup frygtes det, at hotellet måske aldrig kommer tilbage. Lige nu er situationen fastlåst. Jan Færch Petersen har i følge JV.dk ikke et bud på, hvornår hotellet kan åbne igen.
Jan Færch Petersen, har ejet hotelbygningen mere end 20 år, og har selv har drevet det i en årrække. Lokalt ventes der med spænding på en afgørelsen om hotellets fremtid.  Det betragtes som noget af en katastrofe, hvis byen ikke får sit hotel tilbage. /sebro

Se også