Ny version: Med horn og blink efter biltyv fra Hejlsminde til Kolding

 

HEJLSMINDE: En 31-årig mand forsøgte onsdag formiddag, 23. 11.  at køre fra politiet, efter han havde stjålet en bil. Han blev spottet ved Hejlsminde, og blev der fra jagtet af politiet til Tankedalsvej i Kolding med anholdelse til følge.

Politiet fortæller, at jagten med politibilen i hælene, gik fra Hejlsminde, via Hejls og Sjølund, til Rute LV 170 ved Vonsild.  Derefter gik det over stok og sten med med horn og blå blink i til Vonsild by, forbi Vonsild Skole og videre ad Hoppesvej til Ødisvej og derfra ad via tilkørsel 65b til Sønderjysk Motorvej E 45 til afkørsel 65a Kolding Syd:
Men forinden nåede den 31-årige med sin helt vilde kørsel af passere igennem en bussluse i Vonsild samt der at påkøre nogle vejafspærringer og skilte:
Ved afkørsel 65a kørte han med fuld fart ind på Tankedalsvej mod Kolding. Der gik dog ikke længe, før han der påkørte og blev fanget i noget vejarbejde, hvorefter han kunne anholdes.
Bilen blev stjålet på Stubbum Landevej syd for Hejlsminde. Ejeren, en 51-årig mand fra Christiansfeld, var  i gang med at læsse nogle effekter ud fra bilen, da den pludselig, med tyven ved rattet kørte bort.
Politiet blev omgående kontaktet, og en anden borger fulgte straks efter den 31-årige og kunne dermed fortælle hans nøjagtige position ved Hejlsminde til politiet.
Manden, der er fra Haderslev,  er nu sigtet for brugstyveri af bilen og for en række færdselsovertrædelser, samt muligvis også for at føre bil i påvirket af stoffer. /sebro.

Se også