Sønderjyske Fodbold henter topscoreren i 2. division

Sønderjyske Fodbold har skrevet kontrakt med Søren Andreasen frem til sommeren 2025.

Han kender vejen til mål, og fremover bliver det fansene i Sønderjyske Fodbold, der får muligheden for at juble over scoringer af Søren Andreasen.

Den 26-årige angriber har scoret 59 mål i 86 kampe for Aarhus Fremad de seneste tre år, og alene i efteråret 2022 scorede han 13 mål i 14 kampe i 2. division, hvilket gør ham til topscorer i rækken ved vinterpausen. Derudover har han lagt op til yderligere seks mål i efteråret, og han har været på tavlen i tre pokalkampe – blandt andet i 4-0-sejren over Brøndby IF.

Søren Andreasen har fået sin fodboldopdragelse i EfB, hvor han blandt andet var topscorer for både U17- og U19-holdet. Det blev også til en enkelt kamp for vestjyderne i 3F Superligaen, inden han drog videre – først til islandske ÍBV Vestmannaeyjar og siden Kolding IF og Middelfart Boldklub, inden han skiftede til Aarhus Fremad i 2020.

Her har han med mål på samlebånd gjort godt opmærksom på sig selv, og derfor er sportsdirektør Esben Hansen da også meget glad for, at det er Sønderjyske Fodbold, der er løbet med angriberens eftertragtede autograf.

Skal forløse talentet

– Jeg er meget tilfreds med, at det er lykkes at hente Søren Andreasen til klubben. Han har gennem flere sæsoner været flittigt scorende, og som topscorer i 2. division har han naturligvis fået en del bevågenhed. Derfor er vi glade for, at han kan se mulighederne for at udvikle sig yderligere i Sønderjyske Fodbold, hvor vi er overbeviste om, at han også i NordicBet Ligaen – og forhåbentligt senere i 3F Superligaen – vil være en farlig herre i front.

– Det er en angriber, der har haft et lidt atypisk karriereforløb. Han startede som lyn og torden i ungdomsårene, men da gennembruddet som senior i første omgang lod vente på sig, tog han nogle kloge valg i sin karriere og er siden kommet stærkt igen. Det betyder, at vi får en sulten spiller, der virkelig er opsat på at bevise sit værd i Sønderjyske Fodbold, og vi ser frem til, at vi i fællesskab skal få ham til også at slå igennem hos os og fortsætte den gode udvikling, han har været inde i de seneste sæsoner, siger Esben Hansen.

Glæder sig til at spille for fansene

Søren Andreasen glæder sig over skiftet til Sønderjyske Fodbold, og han ser frem til at hjælpe holdet.

– Jeg er glad og meget stolt over at have skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold. Forhåbentligt kan jeg bidrage med en masse mål, og jeg glæder mig egentligt bare til at komme i gang.

– Skiftet til Sønderjyske Fodbold er et godt skridt for mig, og jeg ser frem til at prøve mig af på en højere hylde og udvikle mig endnu mere som fodboldspiller. Jeg glæder mig meget til at spille på Sydbank Park. Det er et fedt stadion, og jeg glæder mig til at spille for fansene, siger Søren Andreasen.

 

Se også