Rema 1000 satser på at åbne ny butik i Lunderskov inden sommerferien 2024

Shell-grunden i Lunderskov Nord er nu tinglyst med ny ejer.

Det er her i dette område ved Reinholdt Bakke og Rute 32 ( øverst tv.) i Lunderskov Nord  Rema 1000 vil bygge ny dagligvarebutik . (Foto: Kolding Kommune)

LUNDERSKOV:  Der arbejdes åbenbart helt seriøst videre med planen om at bygge en ny Rema 1000 – dagligvarebutik i Lunderskov. Og nu kan der for alvor begynde, at komme mere skub i planerne.  Den del af den såkaldte Shell-grund på Reinholdts Bakke i Lunderskov i nord, hvor butikken skal ligger, er nu tinglyst med ny ejer.

Det betyder, at Rema 1000, for at komme videre, nu blot skal vente på, at Kolding Kommune også får formaliteterne myndighedsvis på plads. Blandet andet udarbejdelse af en ny lokalplan for området med dertil hørende offentlighedsfase med videre.

– Status er, at vi nu afventer lokalplanen. Den er i gang, og er på dagsordenen inden for kort tid hos Kolding Kommune. Vi håber, at lokalplanen er godkendt en gang i efteråret – og hvis alt spiller – med alle de forbehold – der nu en gang er med lokalplan og byggeri, så håber vi, at vi kan åbne en Rema 1000-butik inden sommerferien 2024, fortæller kommunikationschef hos Rema 1000, Jonas Schrøder, til Kolding Netavis. / sebro

Se også