Asbjørn Madservice i Lunderskov lukker og slukker pr. 1. juli

Asbjørns Madservice er desværre på vej ud…

Asbjørns Madservice i Lunderskov stopper som leverandør af madservice til kommunens ældre med sidste levering den 30. juni.

Af Svend Erik Brodersen, journalist (DJ)

Indehaveren af Asbjørn Madservice ApS i Lunderskov, Lennart Asbjørn Jensen, siger til Lunderskov Folkeblad, at beslutningen om at lukke forretningen er velovervejet og det hænger bl.a. sammen med, at han finder det svært at drive forretning med nuværende og kommende prisstigninger, samt med efterdønninger af coronatiden.

Asbjørn Madservice ApS, som har til huse på adressen Energivej 3 i Lunderskov, kører hver dag omkring 1000 portioner mad ud af huset. Heraf cirka 500 – 550 til den kommunale madordning. Forretningen, som nu snart slukkes og lukkes, har eksisteret siden 2009 og har 35 ansatte.

Lukningen betyder, at rigtig mange borgere i den kommunale madordning pr. 1. juli skal skifte leverandør, og det er enten til Det Danske Madhus eller det mellem-kommunale, ELBO-køkkenet, som begge fortsat kan levere mad til især vore ældre medborgere.

I anledning af Asbjørns Madservice’s udtrædelse af den kommunale madordning, vil kommunens Senior- og Sundhedsrådgivning kontakte de berørte borgere pr. telefon hurtigst muligt, og absolut senest den 9. juni, for at forklare, hvad borgerne skal gøre og hermed hjælpe dem med at skifte leverandør, lyder det fra kommunen.

Både Kolding Kommune og Asbjørns Madservice beklager begge den ulejlighed, som ophøret medfører, men man vil med en ekstra indsats sørge for, at overgangen til en ny leverandør går så nemt og enkelt som muligt for de borgere, der tilsluttet den kommunale ordning. Borgere, som modtaget mad fra Asbjørn Madservice, må til gengæld selv finde en ny leverandør.

Se også