’Baade Og’ i Hejlsminde har fået ny forpagter

 

Den 28. juni åbner restaurant ’Baade Og’ i Hejlsminde med ny forpagter.

Det er Alan Koursido, der har overtaget opgaven, og han har meget travlt med at nå det hele. Planen var at åbne den 1. juli, men åbningen er fremrykket. Alan vil nemlig gerne åbne inden Tour de France-weekenden og dermed tage del i festlighederne.

Restaurant ”Både Og” åbner d. 28. juni med ny forpagter, Alan Koursido (tv), som også driver ”Pizza House Sommersted”.

”Det bliver en italiensk restaurant, og jeg har åbent hele året,” fortæller Alan, der med andre ord ikke vil holde sæsonlukket om vinteren, ligesom de tidligere forpagtere.

Har prøvet det før

Der er nok at se til. Foreløbig har Alan fået ansat fem medarbejdere, men vil gerne op på syv-otte ansatte. Alan har mange års erfaring med mad. Lige nu har han også ”Pizza House Sommersted” i Sommersted, som han åbnede i 2019. Her serverer han mere traditionelle pizzaer.

Alan fortæller, at han har mange ideer med sit nye sted, men at han bliver nødt til at begynde forsigtigt for at få det hele på plads. Lige nu har han fokus på at få de rigtige medarbejdere, og at de bliver dus med hans system, inden der forhåbentligt bliver travlhed i Tour de France-weekenden.

Det nye take away menukort, Alan også arbejder på, må derfor vente lidt.

Se også