Jazz på ’højt’ niveau

Kristin Korb gæster sammen med Magnus Hjort Skamling med en jazzkoncert søndag den 7. august.

SKAMLING: Når det er sommer, og når der er Jazz på Skamling foregår det hele under åben himmel og på ”højt niveau” – 113 meter over havet!

Næste koncert er på søndag den 7. august med start klokken 16, og her kan der ses frem til jazz-versioner af alverdens klassikere i smukke omgivelser fremført af Kristin Korb og Magnus Hjort.

Hver den første søndag i måneden er der jazz på Skamlingsbanken, og koncerterne tiltrækker normalt stort besøg af et jazzelskende publikum. Koncerterne arrangeres i samarbejde med Jazz i Trekanten og Museum Kolding med fællestitlen “Jazz på Skamling”.

Helt oplagt er det for mange af gæsterne, at kombinere musikken med en travetur rundt i det skønne landskab på Skamlingsbanken, se udstillingen i Besøgscentret, eller bare nyde en kop kaffe med lidt sødt til.

Entré til besøgscentrets udstilling er i øvrigt inkluderet i koncertbilletten, lyder det fra de to arrangører, Jazz i Trekanten og Museum Kolding.

De to kunstnere

Om de to kunstnere skrives blandet andet: Med en særlig skøn spilleglæde inviterer Kristin Korb og Magnus Hjort lytterne til at lade sig charmere af velspillede jazz-versioner af alverdens klassikere. Det er musik, der gør glad helt ind i sjælen og lader begejstringen sprede sig helt ud i fingerspidserne.

Kristin Korb er en af de få, der kan kombinere sin fantastiske sang med et virtuost kontrabas-spil. Hendes musikalske virke har udgangspunkt i San Diego og Los Angeles, og i 1996 debuterede hun som en del af Ray Browns trio. I 2011 bragte kærligheden hende til Danmark, hvor hun nu spiller med cremen af den danske jazz fra Snorre Kirk og Jakob Fischer til Hans Ulrik og Cæcilie Nordby.

Magnus Hjorth betegnes som en fremragende pianist, der med stor originalitet bevæger sig i jazzen. Han har flere anmelderroste udgivelser bag sig, både nationalt og internationalt. Han bevæger sig med stor originalitet i jazzens verden.

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.