Bageren fik ikke besked om vejarbejde

Blev først informeret af kommunen en uge efter.

Tove Jørgensen er frustreret over, at vejarbejdet blev sat i gang uden
ordentlig information.

”Det er træls og frustrerende,” udbryder Tove Jørgensen fra Honningkagehuset på Haderslevvej i Christiansfeld.

BluKolding har netop for en uge siden påbegyndt kloakarbejdet med separation af spildevand fra regnvand ved at fræse asfalten op på et stykke af Haderslevvej lige foran Honningkagehuset.

Arbejdet fortsætter helt til lige før juleaften! Undervejs er der også planlagt etablering af cykelsti i begge retninger.

Tove har ikke noget imod det, der er planlagt, men er frustreret over informationsniveauet. De berørte huse på strækningen blev ganske vist indkaldt til et informationsmøde – men først mandag kl. 18 – en uge efter at arbejdet er påbegyndt.

Tove Jørgensen oplever også skiltningen som misvisende. I begyndelsen af ugen var vejen helt spærret, men lige nu kan kunderne godt komme til Honningkagehuset, hvis de vil køre hen ad den opfræsede strækning. Det fremgår bare ikke af skiltningen.

”Bare de kunne lukke op for passagen, når vejarbejdet gør det muligt,” siger hun. Fx. sker der ikke meget på vejen fra torsdag kl. 15 til mandag morgen.

Allerede i den første uge af vejarbejdet har hun mærket en nedgang i salget af bagervarer. Tove er også bekymret for parkeringsmulighederne foran bageriet efter etableringen af cykelstier.

Honningkagehuset på Haderslevvej er Christiansfelds ældste bageri og har været i familiens eje i to generationer.

Se også