Markante profiler skal drøfte landets fremtid i Kolding

POLITIK: To gange om året vil en ny “Visionsfestival” samle en række markante profiler i Kolding for i TV at diskutere, hvor Danmark skal hen i fremtiden. Den første festival finder sted fredag 11. november og lørdag 12. november, fremgår det af en pressemeddelelse.

En række lokale aktører, herunder Ungerådet, Designskolen, Kolding Gymnasium og Koldinghus er med, og arrangørkredsen vil på sigt blive større. Initiativet er taget af nyhedsmagasinet RÆSON, der udgives af Tv-værten Clement Kjersgaard.

Programmet kommer bl.a. til at indeholde debat for byens studerende med fire debatprofiler:  Fhv. undervisningsminister Merete Riisager, redaktør Emma Holten, konsulent Sana Mahan Doost og formand for Liberal Alliances Ungdom, Simon Fendinge.

Derudover lanceres et nyt arrangementsformat på Koldinghus, udviklet af Clement Kjersgaard, der er vært for en halvdagskonference under titlen: “Hertil og herfra i Danmarks historie”. Her vil bl.a. Bertel Haarder, Uffe Elbæk, Eva Kjer Hansen, Villy Søvndal og Merete Riisager fortælle om de sidste 20 års beslutninger.
________

 

Se også