Slagerfest i Jordrup med flere kendisser på plakaten  

Af Svend Erik Brodersen, Journalist (DJ) 

JORDRUP: Er du til slagermusik i høj kvalitet, så er landsbyen Jordrup nok et besøg værd. Det lokale forsamlingshus får nemlig fint besøg på søndag, den 19. februar. Det sker, når Dansk Slager Parade gæster huset med kendisser på plakaten.

Dorthe Kollo

Ved koncerten – eller showet – kan du nemlig opleve så kendte kunstnere som Dorthe Kollo og Anders Bircow, mens nok lige så kendte, Klaus og Servants, søger for musikken.
Endvidere kan d

u også opleve Kirsten Strand live i Jordrup. Hun er kendt fra DK4 live, som konferencier.
 Og hvad er så Dansk Slager Parade? Ja, ideen blev til i 1996, da Lis & Per sammen med CB & Ole B. Bookings ejer, Karl Erik “Calle” Nielsen og dennes hustru Bodil, besøgte Flensborg, hvor de overværede et Tysk Slagershow.

Anders Bircow

Det gav inspiration til enighed om, at det skulle vi også have i Danmark. Lis & Per var de første der blev engageret til turen, og de optrådte sammen med Bjørn Tidmand, Tommy Seebach og Jodle Birge på de første mange shows.

Senere blev Tommy Seebach erstattet af Susanne Lana. Denne opsætning kørte hele året – med pauser – frem til 2002, hvorefter koncerterne fra 2003 kun finder sted i januar og februar måned ligesom i dag. Og en af dem finder så sted på søndag i Jordrup Forsamlingshus på adressen Hovedgaden 33.
Ud over selv den musikalske oplevelse kan der også købes lidt lækkert til munden og halsen. I billetprisen er der nemlig inkluderet et stjerneskud, kaffe med kringle og lagkage.

Det hele starter kokken 13 og billetter til 450 kroner pr. person til det hele kan købes enten på telefon 5124 0888 eller på Hovedgaden 33 i Jordrup, fortælles fra Jordrup Forsamlingshus, der står som arrangør af showet.

Det er i øvrigt tredje gang Dansk Slager Parade vælger at besøge Jordrup. Og formanden for forsamlingshuset, Margrethe Christensen, melder om god interesse for arrangementet. Indtil nu er der solgt over 100 billetter, og det er hun godt tilfreds med.

 

 

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.