Foredrag om ADHD hos voksne

Diagnosen ADHD dækker over en række psykiske symptomer og vanskeligheder med at fungere i dagligdagen. Udfordringer i forhold til opmærksomhed, impulsivitet og hyperaktivitet kan gøre det vanskeligt at få studie-, arbejds- og familieliv til at hænge sammen.

Hvad er ADHD egentlig, og hvordan diagnosticerer og behandler man dem, som er ramt af diagnosen? Sygeplejerske Bibbi Fromm fra Lokalpsykiatrien i Aabenraa vil komme ind på udredning og behandling og fortælle om, hvordan man som pårørende kan støtte.

Derudover vil der være en personlig beretning ved EN AF OS-ambassadør Anja Serritslev, der vil fortælle om, hvordan hun har håndteret ADD i forhold til hverdagen, familieliv, arbejde m.m.

Alle er velkomne til arrangementet, som finder sted tirsdag den 21. marts kl. 19 – 21 i Kulturhuset Bis-pen, Månen, Bispebroen 3, Haderslev. Det er gratis, når blot man tilmelder sig til PsykInfo Region Syddanmark på telefon 99 44 45 46 eller via www.psykinfo.regionsyddanmark.dk.

Foredraget er arrangeret af PsykInfo Haderslev.

/eng

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.