Pris til Trapholts direktør for mange års godt arbejde

Karen Grøn modtager Ny Carlsbergfondets Museumslegat.

Trapholts direktør Karen Grøn er blevet hædret med Ny Carlsbergfondets Museumslegat for at sætte en høj faglig standard i sit arbejde gennem mange år på museet og for at skabe relevans for museets mange gæster.

Prisen gives til museumspersoner, der med betydende faglighed og professionalisme formår at skabe fornyende og udviklende rammer for kunstens repræsentation.

Formand for Kulturudvalget i Kolding, Eva Kjer Hansen, ønsker Karen Grøn et stort tillykke med prisen og glæder sig over den store anerkendelse, der endnu en gang tilfalder Trapholt.

– Prisen til Karen Grøn understreger den kendsgerning, at vi i Kolding har et af Danmarks fineste kunstmuseer. Trapholt er et fyrtårn i Koldings kulturliv og understreger, at Kolding er Sydjyllands kulturhovedstad. Gang på gang præsenterer museet udstillinger fra øverste kunsthylde, slår egne publikumsrekorder og lykkes i stor stil med unikke borgerinddragende kunstprojekter. Det er ganske enkelt enestående, og jeg er stolt af at være kulturudvalgsformand i en kommune, der har et kunsttilbud af denne kaliber, siger Eva Kjer Hansen.

Trapholt har de senere år modtaget flere priser, bl.a. den europæiske museumspris The Artmuseum Award.

/eng

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.