Firma i Vamdrup med Jesper Buch som investor buldrer frem

Et kig over hegnet på Bavnevej  i Vamdrup til Tree Tops vidner om, at der er gang i foretagenet.

VAMDRUP: Jesper Buch – kendt fra Tv-programmet, Løvens Hule, har næse for at investere i noget, der også giver penge. Og virksomheden Tree Tops Trading A/S på Bavnevej i Vamdrup er ingen undtagelse fra den gode næse.

Jv.dk kan nemlig fortælle, at fremgangen hos Tree Tops i Vamdrup forsætter med fuld fart. Omsætning og indtjening blev mere end fordoblet i 2022!
Tree Tops Trading A/S i Vamdrup er grundlagt i 2011 af Ricki Kjeldsen og Dennis Allan Povlsen, som begge er tømreruddannede. Senere kom Jesper Buch til som investor.
I dag er der 30 ansatte. Virksomheden sælger produkter inden for byggebranchen i form af kompositplader brugt på terrasser, akustiklofter og akustikvægge.

Produkterne bliver typisk produceret ude i østen. Hovedmarkedet for firmaet er dog Danmark, men nu er især Tyskland, Frankrig og Italien også inde i billedet.
Tree Tops Trading er ejet af Dennis Povlsen og Jesper Buch med Ricki Kjeldsen som hovedaktionær. Et netop offentligt gjort regnskab fortæller, at bruttofortjenesten er steget – fra 23,1 millioner kroner i 2021 til 53,6 millioner sidste år, hvor nye eksportmarkeder i Tyskland, Holland og Italien trak en stor del af læsset.

Ved indgangen til 2023 åbnede Tree Tops også kontor i Texas i USA. Det er forventet, at det amerikanske marked inden for en kort årrække skal bidrage med yderligere en halv milliard kroner til Vamdrup-virksomhedens omsætning. /seb

 

 

 

 

Se også