Hotel Vamdrup genåbner med ny lokal forpagter

Hotel Vamdrup genåbner med ny lokal forpagter.

VAMDRUP: Hotel Vamdrups genåbner nu med ny lokal forpagter. Det er Janni Wasniowski fra Vamdrup der nu vover pelsen i hotelbranchen. Og nyheden skaber stor glæde i byen. Hotellets skæbne har nemlig med bekymring været på manges læber siden lukningen efter konkurs for snart et år siden.
Først gik selskabet bag forpagtningen af hotellet konkurs, så forsøgte ejeren at sælge bygningen, og da det ikke lykkedes, så luftede han tankerne om at omdanne det hele til et lejlighedskompleks.
Men nu ser det ud til, at Vamdrup får sit hotel igen både for overnatninger og som spisested. 1. maj overtog 36-årige Janni Wasniowski opgaven som forpagter af det gamle flotte hotel i Vamdrups bymidte.
Det er planen at drive stedet videre som traditionelt hotel og med hvad dertil hører, med et godt måltid dansk mad på spisekortet, lyder det fra den nye forpagter.

FAKTA:

Hotel Vamdrup blev opført i 1864, som gæstgivergård. Det var, da Vamdrup blev grænseby i forbindelse med tabet af Sønderjylland. Hotellet er siden da blevet renoveret ad flere omgange. Senere blev det til centralhotellet, Vamdrup Missionshotel og senest til Hotel Vamdrup.
Der er tretten værelser, hvoraf halvdelen er indrettet med eget toilet og bad. Derudover har det restaurant , samt fire selskabs- og mødelokaler med plads til mellem 10 og 200 personer.
 Jan Færch Petersen, som nu er bosiddende i Esbjerg har ejet bygningen i 22 år, og i 16 år drev han selv hotellet. / seb

.

 

Se også