Tobias Jørgensen er Venstres nye folketingskandidat

Vil arbejde ”solen sort” for at komme i Folketinget

Tobias Jørgensen – nu Venstre folketingskandidat i Kolding.

POLITIK: Tobias Jørgensen fra Fovslet, 6580 Vamdrup, er ved et opstillingsmøde i Arena Syd i Vamdrup valgt som Venstres folketingskandidat i Kolding.

– Jeg er både taknemmelig og knusende bevidst, om det ansvar jeg har fået. Hvis man ser på de store navne, der tidligere har repræsenteret Kolding på Christiansborg, så er det med en vis ærefrygt, at jeg nu ser ind i arbejdet, som en aktiv kandidat i kredsen, fortæller Tobias Jørgensen..
Tobias Jørgensen betragter den opbakning, som Venstres medlemmet har givet ham på ingen måde for givet, og understreger, at det er alfa og omega, at Venstre stiller med stærkeste hold, hver gang der er valg:
– Jeg er ærkeliberal helt ind til knoglerne, jeg brænder for forenings-Danmark, fællesskaber, frihed, de kloge hænder og hele mit lokalområde. Derfor agter jeg at holde løftet om at arbejde solen sort, for at blive valgt i folketinget, lyder det fra den nyvalgte folketingskandidat for Venstre.
Kredsformand Lennarth Hansen udtrykker også tilfredshed:
– Jeg synes vi har holdt et godt opstillingsmøde, og jeg har sammen med resten af bestyrelsen har stor tiltro til, at vi efter næste valg, igen har en repræsentant på Christiansborg, siger han.
Lennarth Hansen udtrykker glæde over, at partiet med Tobias Jørgensen har fået en kandidat med lokale rødder, som samtidig har politisk erfaring med næste ti år som medlem af Kolding Byråd.
Tobias Jørgensen afløser Eva Kjer Hansen. I denne forbindelse sender bestyrelsen en særlig tak ud for god og tro tjeneste for Kolding til Eva Kjer Hansen, der har repræsenteret kredsen siden 1989, som har et imponerende cv med blandt andet flere ministerposter bag sig.

Blå bog: Tobias Jørgensen

  • Født 08.08.1984
    • Gift med Tina siden 2010, og sammen har de tre børn i skolealderen
    • Bor på en gammel nedlagt landejendom i Fovslet.
    • HF-student fra Kolding Gymnasium
    • Uddannet anlægsstruktør og kloakmester
    • Arbejder i dag som Lead Auditor ved Byggeriets kontrolinstans
    • Har spillet lokalrevy i 13 år (sluttede 2016) i Ødis
    • Holder af at fiske
    • Nyopstartet biavler, og medlem af Danmarks biavlerforening. (Kolding):
    Kilde: Kolding Nyheder)
Se også