Hotel Vamdrup klar til genåbning den 1. august

Værtshuset "Byens Bodega" flytter også ind - men får helt sig egen indgang

VAMDRUP: Så kommer der igen liv i det 160 år gamle Hotel Vamdrup. Hotellet genåbner den 1. august.

Det fortæller den nye forpagter, Janni Wasniowski, til Ugeavisen Vamdrup og JV.dk. Det gamle hotel i Vamdrups bymidte har været lukket sin den tidligere forpagter gik konkurs.
Når hotellet genåbner bliver værtshuset “Byens Bodega” en del af hotellet. Men det bliver med egen indgang på den bagerste side af hotellet, hvor der der nu er gjort plads til både bar, dart- og spillerum.

Blandt byens borgere har det skabt bekymringer, at “Byens Bodega” nu bliver en del af hotellet. Og det forstår Janni Wasniowski godt, men hun understreger, at bodegaen får helt sin egen indgang og faciliteter, og bliver dermed også helt adskilt fra hotellet.
Den nye forpagter af det gamle hotel har de seneste fire år drevet “Byens Bodega” og selskabslokalet Partyland i Grønnegade i Vamdrup, sammen med sin hustru. Et arrangement hun nu har opsagt.

I øjeblikket er Janni Wasniowski i fuld gang med at få de sidste detaljer på plads, så hotellet bliver klar til at tage imod gæster fra den 1. august, og hun glæder sig over, at der allerede nu har være forespørgsler på overnatninger i hotellets værelser.
Hun siger videre, at skulle der være folk i byen, som gerne vil høre nærmere om hendes planer med det gamle hotel, så er de velkomne til at kigge inden for, hvor hun vil være at finde i rigtigt mange af døgnets timer.

Det flotte 160 år gamle Hotel Vamdrup genåbner 1. august.
Se også