Aller Aqua Egypt vinder Kronprinsens pris for ’Excellence Business’

Her ses den egyptiske direktør, Hussien Mansour, fra Aller Aqua Egypt, sammen med bestyrelsesformand Henrik T. Halken (th). Den egyptiske afdeling har vundet dette års ”H.K.H. Kronprins Frederiks Business Excellence Award”.

Aller Aquas direktør og partner i Egypten, Hussien Mansour, har vundet dette års ”H.K.H. Kronprins Frederiks Business Excellence Award”.

– Denne præstation er en ære for hele Aller Aqua Group, og vi er utroligt stolte over, at Hussien Mansour er blevet nomineret – og har vundet denne pris! siger bestyrelsesformand Henrik Halken.

Udover at være bestyrelsesformand i den egyptiske afdeling, er han Vice President i hele Aller Group.

– Vores første kontakt med Egypten fandt sted i 2009, og i 2011 dannede Aller Aqua Group et joint venture med den egyptiske Mansour-familie. Hussien overtog rollen som CEO i årene efter, fortæller Henrik T. Halken.

Han siger, at Hussien har været ivrig efter at bringe organisationen og forretningen i Egypten op på et højt niveau af engagement, knowhow og professionalisme.
Hussien har ændret virksomheden fra en mindre aktør til en markedsleder i Egypten.

– Det er en fuld og helt fortjent pris, Hussien har fået. Fra dag ét har vi arbejdet positivt sammen; vi har overvundet ekstreme udfordringer, blandt andet revolutionen tilbage i 2011 og senere store økonomiske udfordringer i Egypten. Hussien har altid været åben, positiv og samarbejdsvillig på alle niveauer i vores organisation. Jeg ser denne pris som det smukkeste eksempel på, hvad der kan opnås i en virksomhed, når vi samler folk fra forskellige kulturer, slår kræfterne sammen, arbejder hårdt og altid holder momentum! siger Halken.

Hovedsædet er i Christiansfeld

Aller Aqua er en dansk familieejet virksomhed med hovedsæde i Christiansfeld.

Aller Aqua producerer 340.000 tons fiskefoder årligt til mere end 70 lande verden over fra fabrikker i Danmark, Polen, Tyskland, Egypten, Kina, Zambia og Serbien.

Der er mere end 650 ansatte i hele verden.

I 2022 var den årlige omsætning 274 millioner euro.

Se også