DanVals gav hjertestarter til lokalsamfund i Bjerning Sogn

Hjertestarteren på gavlen af Primulavej 22, Skovbølling, ses, når man står ved postkassen.

Midt i august måned blev Bjerning Sogns Beboerforening kontaktet af Kenneth Poulsen, som er partner i virksomheden Dan Vals, der tilbød at donere, opsætte samt vedligeholde en hjertestarter i lokalområdet.

– Foreningen takkede naturligvis ja tak til den fine gestus fra Dan Vals, og den 27. oktober blev den nye hjertestarter sat op på gavlen til Primulavej 22, i Skovbølling, fortæller Leif Johanneson, som er formand for Bjerning Sogns Beboerforening.

– Placeringen midt i lokalområdet er med til at skabe tryghed hos beboerne. I foråret 2024 vil der blive afholdt kursus i førstehjælp. Det kan man få nærmere oplysninger om hos Bjerning Sogns Beboerforening og i næste nummer af det lille sogneblad Fællesnyt.

DanVals ligger på Kabdrupvej 2 ud til Haderslevvej/Christiansfeldvej. Og her har man også en hjertestarter.