Judo og Jiu-Jitsu på Kongsbjergskolen var en succes

Der var ca. 30 tilmeldte børn i weekenden til første Judo og Jiu-Jitsu arrangement i Lunderskov. Der var unge og trænere fra klubben i Lunderskov samt andre klubber i Danmark herunder fra bl.a. Herning, Bramming og Ribe m.f.

– Vi forventer, at det bliver en årligt tilbagevendende begivenhed, specielt nu efter de mange positive tilkendegivelser fra deltagerne, som vi har modtaget, og som alle ser frem til at være med igen til næste år. Vi håber så selvfølgelig på, at de også vil være med til at udbrede kendskabet til Lunderskov-lejren, siger Thomas Sørensen, som er bestyrelsesmedlem i Jiu-Jitsu klubben i Lunderskov, som mødes i kælderen i Multihuset, hvor de træner tirsdage og torsdage eftermiddag/aften.

Hockey-turnering, Slotsøbad og røgmaskine

Fredag aften blev deltagerne indkvarteret på Kongsbjergskolen i de klasserum, hvor de skulle sove, og efterfølgende blev der afholdt en mindre hockey-turnering for børnene i gymnastiksalen, hvor træningsmåtterne allerede var lagt ud forinden.

Det var en weekend med mange forskellige aktiviteter. Her spilles der hockey.

Om lørdagen var der tre træningspas, hvor vores to gæstetrænere stod for træningen. Det var Lasse Svane Weimar fra Lillebælt Kampsport og Bo Jin Pedersen fra Bramming Ju-Jutsu.
Bo Jin Pedersen har dyrket Jiu-Jitsu i 29 år og har vundet bronze ved VM:

– De præstationer, der betyder mest for mig, kan deles op i præstationer og personlig udvikling. Både for mig selv, men også for elever. For mig selv er det tiden på landsholdet, hvor VM bronze må være højdepunktet.

– Derudover hvor jeg som coach krammede en elev efter EM-finalen, og vedkommende var blevet ny europamester, husker han tilbage.

Thomas Sørensen instruerer de fremmødte.

– Der var en fantastisk stemning på Lunderskov Lejren, både på måtten og uden for måtten. Jeg kommer derfor gerne igen som træner næste år.

De to trænere blev assisteret af nogle af de tilmeldte trænere fra de deltagende klubber. Ud på eftermiddagen blev alle deltagere så kørt i minibusser og biler ind til Slot-søbadet i Kolding, hvor de fik lov til, at bade, svømme og have det sjovt i et par timer. Lørdag aften var der indrettet et mindre diskotek på Skoletorvet med både discolys, røgmaskine og nutidens bedste musik, popcorn, chips, slik og sodavand.

De fleste af børnene var dog tidligt på aftenen så brugte, at mange gik i seng, inden den sidste træning fortsatte søndag formiddag.

/eng

Se også