Kommunen inviterer til gallashow for at kåre ildsjæle i fritid og idræt

Det er gratis at deltage i gallashowet, og publikum er med til at kåre Årets Publikumspris på Kolding Teater.

Der bliver også optræden ved det store gallashow, som kommunen bekoster.

Kolding Kommune inviterer den 20. februar kl. 19 til stort gallashow på Kolding Teater for at hylde sporten, fritids- og foreningslivet. Og publikum kan være med til at beslutte, hvem der skal modtage Årets Publikumspris for 2023.

Årets Publikumspris er kun en ud af i alt seks priser ved showet.

Der er tre nominerede til hver pris. De nominerede til Årets Idrætsnavn, Årets Talent samt Årets Talentudvikler er offentliggjort.

Men det er stadig ikke afgjort og offentliggjort, hvem der vinder Årets Publikumspris 2023, Årets Leder 2023 og Årets Forening 2023.

Gratis billetter

Det er gratis at opleve det store gallashow Fritid og Idræt Award på Kolding Teater, men da der er begrænsede pladser, er det nødvendigt at bestille billetter på www.kolding.dk/award.
Komiker, konferencier og koldingenser Daniel Lill vil styre løjerne og sørge for masser af underholdning og fest ved Fritid- og Idræt Award.

De er nomineret til Årets Publikumspris 2023:

1. KIF Håndbold for at arrangere Kolding Handball Cup, der i påsken samler tusindvis af håndboldglade børn og unge.

3.500 håndboldspillere fra børne- og ungdomsrækkerne i otte forskellige lande deltog i 2023 i Kolding Handball Cup.

Omkring 3.500 håndboldspillere fra børne- og ungdomsrækkerne i otte forskellige lande deltog i 2023 i Kolding Handball Cup. Antallet af deltagere var ny rekord. På fire dage blev der spillet flere end 600 kampe. Stævnet har fundet sted i påsken siden 2005. For at nedbryde sprogbarriere og styrke fællesskabet introduceres spillerne til KIF Håndbolds opvarmningsdans, og den giver både varmen og får smilene frem på tværs af alder, køn og nationalitet.

2. Bowlingsklubben Trekanten KIF og Specialcenter Vonsild for at etablere klubbowling for unge med vidtgående fysiske og psykiske handicap.

Bowlingklubben arrangerer klubbowling for unge med vidtgående fysiske og psykiske handicap.

BK Trekanten KIF og Specialcenter Vonsild, der er et skoletilbud for børn og unge med vidtgående fysiske og psykiske handicap, besluttede i starten af 2023 at give eleverne mulighed for at få et aktivt idrætsliv i bowlingklubben udenfor skoletiden. I første omgang fik ti elever muligheden, men ret hurtigt stod det klart, at endnu flere gerne ville være med. Derfor er 20 elever nu blevet en del af klubfællesskabet, og de kommer og spiller bowling i klubben i to timer hver onsdag.

3. Kolding Grizzlies/Kolding KFUM Floorball for klubbens aktive og opsøgende samarbejde med skoler og SFO’er.

I Kolding Grizzlies handler det selvfølgelig om at spille floorball, men det handler i høj grad også om at være en klub, hvor der er plads til alle uanset baggrund. At udvikle klubben og trække nye spillere til har derfor stort fokus. Klubben samarbejder aktivt med skoler, deltager i idrætstimer, kører forløb i SFO’er, laver skolernes floorballdag og har et pigesamarbejde på tværs af regionen.

Læs også: Lokale er nomineret til ‘Årets leder’ 

Kolding Grizzlies/Kolding KFUM Floorball.
Se også