Isover i Vamdrup får ny topchef

Mick Schou Rasmussen

Den tidligere Velux-direktør Mick Schou Rasmussen skal være administrerende direktør for Saint-Gobain Denmark. Han kommer dermed til at stå i spidsen for Gyproc, Weber og Isover i Vamdrup.

Mick Schou Rasmussen overtager posten efter franskmanden Florent Pouzet, som tiltrådte i 2021. Nu kommer der igen en dansker på posten.

Mick Schou Rasmussen er uddannet cand.merc. i Finance & International Business fra Aarhus Universitet. Som kun 26-årig blev han udnævnt som direktør for Velux i Rumænien, senere Storbritannien og Irland. Han blev indenfor koncernen i 17 år og var også administrerende direktør for Velux Danmark.

– Mick Schou Rasmussen har tilbragt hele sin karriere i byggebranchen. Han har stor erfaring med ledelse, strategiske forandringsprocesser og opbygning af nye forretningsområder og partnerskaber for både producerende og rådgivende virksomheder i Danmark og internationalt, siger Peter Møller, som er administrerende direktør for Saint-Gobain i Norden og Baltikum.

Isover i Vamdrup er en af verdenens mest moderne glasuldsfabrikker og beskæftiger ca. 200 medarbejdere. Saint-Gobain koncernen beskæftiger ca. 170.000 medarbejdere i 67 lande.

Se også