CIF fejrer 100-års jubilæum med Cirkus Trapez

Cirkus Trapez holder fast i kendte cirkustraditioner med duften af savsmuld, fest og farver.

Cirkus Trapez indtager Christiansfeld den 10. april og opfører en forrygende forestilling på området ved Arla i Lindegade kl. 17.00. Og formålet er at skaffe penge til Christiansfeld Idrætsforening, som fejrer 100-års jubilæum.

Det bliver en aften fyldt med traditionelt cirkus i nye rammer, men altid holdt i børne- og øjenhøjde.
Christiansfeld Idrætsforening (CIF) opfordrer til at gå i cirkus. Ved at købe billetter gennem foreningen får man 15 pct. rabat. Det er en eksklusiv aftale, der skal skabe en win-win-situation for både CIF og alle cirkusgæsterne, idet CIF får sin del af overskuddet.

Sturt, sturt nummer!

”Cirkus Trapez kombinerer gamle cirkustraditioner med et moderne twist. Internationale artister vil fortrylle publikum med fantastiske optrædener, råstyrke, latter, gys, klovneri, magi og frisklavede popcorn, lyder det i foromtalen, der er en sprechstallmeister værdig.

”Forestillingens vision er at skabe et magisk univers, hvor alle mødes omkring manegen, skabende fælles oplevelser og minder.”

”I drømmenes verden”

”I drømmenes verden” er en hyggelig, magisk og eventyrlig forestilling, der forener klassiske og moderne elementer. Oplev imponerende akrobater, dygtige jonglører, skøre klovner, tempofyldte rulleskøjtenumre, trylleri og skønne dyr i en uforglemmelig optræden.”

Der er selvfølgelig også en cirkusprinsesse i Trapez. Cirkusprinsessen har en drøm. Hun vil gerne være cirkusdirektør, så hun drager ud i verden for få drømmen til at gå i opfyldelse. På et hotel falder hun i søvn og drømmer, at drømme kan blive virkelighed, og hun er blevet cirkusdirektør. Men bliver hendes drøm til virkelighed? Det finder man ud af i løbet af forestillingen.

For at støtte CIF og få 15 pct. rabat skal man købe billetterne gennem www.cirkus-trapez.dk – og bruge kampagnekoden: CIF.

Se også