Ulla fører Smuksakk videre

Ulla Petersen og Kirsten Gellert i Smuksakk-butikken, som nu føres videre.

– Det har altid været min drøm at få min egen butik, fortæller Ulla Petersen begejstret.

Ulla Petersen er sønderjyde, men har boet i Kolding. Nu bor hun i det nye Stenbjerg-kvarter i den østlige del af Christiansfeld.

Hun er oprindelig butiksuddannet og har stået i butik flere steder. Senest har hun været teamchef og sælger for Pictura, som bl.a. henvender sig til boghandlere.

En dag viste Ullas mand, Kim Hede, hende et opslag om, at Kirsten Gellert havde besluttet at lukke sin dametøjsbutik Smuksakk i hjertet af Christiansfeld.

– Så er det nu, sagde Kim. Endelig kunne Ulla realisere sin drøm om sin egen butik, som hun havde ønsket hele livet.

Så i stedet for at Smuksakk lider butiksdøden, genopstår den som en lidt forandret butik den 1. maj.

– Der bliver både tøj og brugskunst, fortæller Ulla i en pause. Hun har travlt med at indgå aftaler med sælgere fra leverandører. Nogle glider ud, andre kommer til.

Forud for åbningen holdes der en farvel- og velkommen-dag den 26. april kl. 14, hvor man kan fejre de to kvinder og deres hyggelige butik.

– Ulla bor i Christiansfeld, og jeg er helt sikker på, at hun er den rigtige til at drive butikken videre med den gode energi og positivitet, hun kommer med, siger Kirsten Gellert, som i februar efter ti spændende år med butikken oplyste, at hun havde besluttet at stoppe. Men hun er glad over, at butikken nu fortsætter.

– Butikken vil blive kørt videre med samme navn, koncept og i Smuksakks ånd. Jeg håber, I vil vise Ulla samme tillid og opbakning, som I har vist mig gennem alle årene, siger Kirsten til kunderne.

Hun fortsætter selv ophørs-udsalget ind i april – endda med nye varer.

Ulla Petersen har tre børn og to bonusbørn. I sin fritid løber hun ofte – og nu skal hun også løbe stærkt i butikken, som er omgivet af tre andre butikker med dametøj og brugskunst.

Se også