Augusta fra æ Feld er en super tjener

Augusta Lynge Jensen gik i fornem stil videre til finalen fra den indledende runde – hvor hun blandt andet skulle vise sine evner inden for mixologi – og hun tog fra Roskilde med en flot andenplads. Bordopdækning var en af flere opgaver i finalen.

Det betyder rigtigt meget for tjenerelev Augusta Lynge Jensen fra Christiansfeld, at hun ved DM i Skills 2024 fik bevist over for sig selv, at hun også alene kan gøre det godt ved store konkurrencer.

Som tjenerelev fra Hansenberg deltog Augusta Lynge Jensen ved konkurrencen om at være bedst til sit håndværk ved Skills i Roskilde. Her fik Augusta en 2. plads.

”Jeg er meget, meget glad for min andenplads. Det var min første konkurrence alene, og det betyder rigtig meget for mig, at jeg også kan finde ud af det. Og så har jeg været sammen med de sødeste mennesker, og vi har haft det så sjovt,” fortæller Augusta Lynge Jensen, der kommer fra Christiansfeld og er i lære ved Hotel Koldingfjord.

I marts vandt hun ved DM for tjenerelever sølv sammen med sin makker Natalie Christensen. Men ved DM i Skills står deltagerne altså helt på egne ben.

Augusta Lynge Jensen gik fredag videre fra sin indledende runde til lørdagens finale. I finalen skulle hun blandt andet op på scenen for at præsentere den vinmenu, hun havde sammensat til gæsternes treretters menu – gæster, som hun senere skulle servere for ved det bord, hun selv havde dækket op.

”Det var rigtigt fedt, at jeg kunne få lov til at konkurrere i to dage. Man er i den der konkurrenceboble, og så får man samtidig lov til at bevise, at man med rette var blandt finaledeltagerne,” forklarer Augusta Lynge Jensen.

Hun var ikke den eneste Hansenberg-elev, der var tæt på at tage DM-titlen. Kokkeelev Jeppe Hansen, der er i lære på Munkebjerg Hotel ved Vejle, og mediegrafikerlærling Cecilie Højberg Nielsen, som er i lære ved White Avenue Group i Hedensted, kæmpede sig begge til flotte andenpladser inden for deres respektive fag.

Se også