Schou sikrer Søndagscafé 20.000 kr x 2

Betty Nielsen, Poul Munk Jensen, Ingelise Johnsen, Ketty Jørgensen og Anna Gerda Sørensen modtager med glæde checken fra Hanne Kreigbaum, HR hos Jørgen Schou.

Søndagscaféen i Vamdrup modtog mandag en check fra virksomheden Schou Company på 40.000 kr.

Gaven gælder et tilskud på 20.000 kr. for både 2024 og 2025.

Jørgen Schou har allerede støttet Søndagscaféen med 40.000 kr. tidligere i 2022, hvor caféen var truet af lukning, fordi midlerne var sluppet op.

Musik og foredrag vil stadig vil være omdrejningspunktet for arrangementerne i Søndagscaféen.

Jørgen Schous far, Andreas Schou, var en af Vamdrups kendte erhvervsmænd, der også sponserede mange ting i Vamdrup. Så seniorerne i Søndagscaféen er glade for, at Jørgen Schou også har blik for, hvad der sker i Vamdrup.

Jørgen Schou er født og opvokset i byen som søn af nu afdøde Bodil og Andreas Schou, som blandt andet har stået bag udviklingen af det, der i dag er den store farvefabrik, Teknos, i Vamdrup, samt stiftelsen af Schou Isenkram. En virksomhed, som Jørgen Schou har udviklet til Schou Company, og som bygger et gigantisk nybyggeri ved Tankedalsvej i Kolding.

Jørgen Schou bor selv privat i Tågerup mellem Christiansfeld og Sommersted.

“Søndagscaféen” holdt oprindeligt i 2016 til på Hotel Vamdrup, men da hotellet gik konkurs, flyttede caféen til Arena Syd og Partyland på Nørregade i Vamdrup midtby. Og efter genåbningen af Hotel Vamdrup er man flyttet tilbage hertil.

Se også