Dart og mad for mænd i Aktivitetshuset i Lunderskov

– Det går langsomt mod efterår – og hvorfor sidde derhjemme og glo på fjernsyn og kede sig, når man kan deltage i aktiviteterne i Aktivitetshuset?

Det spørger Svend Damgaard fra Aktivitetshuset i Lunderskov om.

– Der kræves ingen forudsætninger udover lysten til at være en del af et fællesskab med andre ligestillede – og så få nogle hyggelige timer, hvor man selv er en lille del af spændingen, forklarer han.

Første aktivitetsdag

Torsdag den 22. august kl. 16 går det løs i Aktivitetshuset i Lunderskov. Det sker med et mindre arrangement i husets store sal, hvor der vil blive præsenteret et par nye aktiviteter, nemlig dart og madlavning for mænd.
Billard har man kunnet spille i flere år i ”huset”, Storegade 3, men også denne aktivitet vil man blive præsenteret for og kan melde sig til den 22. august, da der er plads til flere aktive spillere ved det store bord med det grønne klæde.

Dartskive dukkede op

Dart er jo en meget populær sportsgren, der er kendt fra TV, og som spilles med stor entusiasme i mange klubber og på værtshuse verden over.

I Aktivitetshuset har dart-skiven i flere år levet en skjult tilværelse, men ved et tilfælde dukkede den for nylig op i et lukket vægskab i den store sal.

Et lille udvalg i husets brugerråd, Rie Jensen og Svend Damgaard, har så arbejdet med planerne om at få gang i det spændende spil igen. Reglerne er dog ret enkle, så alle kan være med: Det gælder nemlig om, man – med tre pile – med færrest mulige forsøg skal spille sig fra 501 points til præcis 0, og der skal samtidig afsluttes med en ”Double” eller ”Red Bull”.

Og så er det i øvrigt gratis at spille med i både dart og billard.

Madlavning for finere mænd

Ved samme arrangement – torsdag den 22. august kl. 16.00 – vil der være mulighed for at melde sig til efterårets og vinterens kursus i ”Madlavning for ”finere” mænd”, der vil blive ledet af Ole Roed, der har tilbudt at stå for kurset.

Da kurset kommer til at foregå i køkkenet på 1. sal i Storegade 3, er det af pladshensyn begrænset, hvor mange der kan deltage. Samtidig må der også påregnes udgifter til de råvarer, som skal indgå i tilberedningen.

I bedste ”engelske pub-stil” vil der blive serveret øl, vand og chips til arrangementet den 22. august fra kl. 16.00, fortæller Svend Damgaard.

Se også