Det vrimlede med folk til Crazy Hours i Vamdrup

Også specialudstillingen om bæredygtighed tiltrak mange, fortæller Grøn i Vamdrup.

Det vrimlede ligefrem endnu en gang med folk under byfesten, Crazy Hours – skøre timer – i Vamdrup. Her i Østergade. (Foto: Poul Erik Jensen)

VAMDRUP: Byfesten, Crazy Hours – skøre timer – i Vamdrup, formåede endnu en gang at trække et meget stort antal af byens borgere af huse.

Det var 25. gang, det skete. Og det antages også, at mange kom til byen udefra. Det vrimlede ligefrem med folk på Torvet og på byens gader og stræder. Og det var i alle aldre.

Det var Poul Erik Jensen, Vamdrup, medlem af Regionsrådet i Region Syddanmark, der åbnede festen med en tale:

– Vi kan meget i Vamdrup. Også feste. Især til Crazy Hours. Denne gang er det 25. gang. Tillykke med jubilæet, sagde han.

Han fremhævede de mange frivillige, som bidrager til festen, og roste det gode sammenhold, der er i byen:

– Vamdrup kendetegnes af sammenhold. I denne forbindelse også opbakningen til byen butikker, lød det fra ham.

Og midt i det hele på Torvet, som var en slags centrum for aftenens mange begivenheder, trak Grøn i Vamdrups udstilling om bæredygtighed også mange besøgende til.

Udstillingen var, som tidligere omtalt her i avisen, arrangeret i tæt samarbejde med Kolding Kommunes Bæredygtighedshus og landboforeningen Spiras med gruppen Grøn i Vamdrup som initiativtager.
Udstillingen var lavet i den tidligere biblioteksbygning med natur, miljø og klima i centrum.
Formålet var på en helt speciel måde at vise det samarbejde, der findes mellem kommunen og de grønne erhverv:

– Mange besøgende gjorde brug af lejligheden til at drøfte tiltag inden for natur og miljø med repræsentanter for både Redux fra kommunen og Spiras, fortæller Helge Paulin, formand for Grøn i Vamdrup, i en pressemeddelelse.

Jørn Chemnitz (SF) fra kommunen, næstformand for foreningen Spiras, Karen Daugaard-Hansen, og Helge Paulin fra Grøn i Vamdrup gør klar til at klippe snoren for åbningen af udstillingen i det tidligere bibliotek. (Privatfoto)

Udstillingen blev i øvrigt åbnet af formanden for det kommunale udvalg, Natur, Miljø og Klima, Jørn Chemnitz, sammen med næstformand i Spiras, Karen Daugaard-Hansen, og Helge Paulin fra Grøn i Vamdrup.

– Med udstillingen har vi ydet et konkret bidrag til en grønnere fremtid. Og netop den store interesse, der var for arrangementet, viser, hvilken betydning bæredygtighed har for mange mennesker, siger Helge Paulin.

seb.

Se også