Værn om Ådalskolen

Efter de ældres og de udsattes demonstration ved Kolding Uddannelsescenter den 12. august er aktivitetshuse og væresteder nu reddet fra lukning. Det er godt. Men straks er magthaverne i Byrådet i gang med nye besparelser. Denne gang er det vores børn, det skal gå ud over.

Jeg vil advare mod, at sammenlægge Ådalsskolen med en anden skole. Eleverne på Ådalsskolen er netop ikke som alle andre og har behov for lige netop det, de får på Ådalsskolen. Denne skole er virkelig noget, Kolding Kommune kan være stolte af. Tænk, vi har en skole, hvor man er så dygtig og omsorgsfuld overfor børn med autisme, at familier flytter hertil alene for at kunne benytte den.

I stedet for at være stolte og passe på denne enestående skole, så er der forslag om at ændre ledelsen af den. Byrådets flertal laver mange tossede ting, men dette er for skørt.

Jeg mener, Ådalsskolen skal fortsætte som en selvstændig skole med fokus på at gøre det bedste for eleverne. Jeg mener også, at i stedet for at spare på den så skal vi passe ekstra godt på den og eleverne.

Sara Gabel
Koldingvej 159, Taps
6040 Christiansfeld

Se også