20.000 kr. til Red Barnet i Haderslev

Det var med store smil og åbne arme, at Red Barnet i Haderslev d. 19. august tog imod Ulla Frese fra LB Foreningen. Ulla Frese bragte en gavecheck på 20.000 kroner.

En lokal donation til Red Barnet i Haderslev giver flere oplevelsesaktiviteter for udsatte familier.

Red Barnet i Haderslev har modtaget en donation på 20.000 kroner fra LB Foreningen i Region Syddanmark. Foreningen ejer forsikringsselskabet LB.

Midlerne går til Red Barnets Familieoplevelsesklub og skal bruges til oplevelsesaktiviteter for udsatte familier i lokalområdet.

Det var med store smil og åbne arme, at Red Barnet i Haderslev d. 19. august tog imod Ulla Frese fra LB Foreningen. Ulla Frese havde med sig bragt en stor gavecheck, som det synlige bevis på, at Red Barnet i Haderslev havde modtaget 20.000 kroner.

”Vi er dybt taknemmelige for denne støtte fra LB Foreningen. I Red Barnet Haderslev er vi helt afhængige af, at vi modtager sådanne donationer. Ellers ville vi ikke have mulighed for at tilbyde udsatte familier værdifulde oplevelser, som de ellers ikke ville have mulighed for at få,” siger Bent Iversen, som er forperson for Red Barnet Haderslev.

Red Barnets Familieoplevelsesklub planlægger at gennemføre fem forskellige aktiviteter for de 19 familier, der aktuelt er en del af klubben. Blandt de mange aktiviteter kan der nævnes en sommerlejr i en lokal lejrskolehytte, Stafet for Livet i Haderslev til støtte for Kræftens Bekæmpelse og besøg til julemarked i Odense.

De planlagte aktiviteter vækker også stor begejstring hos LB Foreningen.

”Vi synes, at det er vigtigt, at vi sammen hjælper hinanden, og at vi får givet en ekstra hånd til dem, som har mest brug for det,” siger Ulla Frese fra LB Foreningens uddelingsråd i Region Syddanmark.

LB forsikring har 440.000 medlemmer, heraf 65.000 i Syddanmark.

Lokalforeningen Red Barnet Haderslev er udelukkende drevet af frivillige ildsjæle, der arbejder ulønnet, hvorfor donationen ene og alene anvendes til selve aktiviteterne.

Se også