Danmarks største bil- distributør ligger i Vamdrup

Ny direktør ved Dansk Auto Logik i Vamdrup, som klargør og distribuerer importerede biler i massevis. Nu udleverer virksomheden også de populære Tesla el-biler.

Kurt Rath – afgående direktør slipper ikke helt tøjlerne – han fortsætter i bestyrelsen.

VAMDRUP: Dansk Autogik i Vamdrup fungerer også som center for udlevering af de populære Tesla el-biler.

Men hvor mange, der går gennem firmaet, vil direktør Kurt Rath ikke rykke ud med. Han nøjes med at sige, at det er ”rigtigt mange”.
Han fortæller derimod til Fællesavisen, at de mange Tesla-biler kommer til Vamdrup direkte med tog fra fabrik i Berlin, populært kaldet ”Teslatoget”, og med lastbiler fra havnen Se Brügge i Belgien, hvortil de kommer med skib fra fabrik i Kina:

– Vi sørger så for udleveringen af bilerne til alle købere vest for Storebælt. At det foregår på denne måde, hænger sammen med, at succesen med salget af Tes-la-biler her i Danmark er gået så hurtigt, at det ikke har været muligt at nå at stable et net af forhandlere på benene, som jo er tilfældet med alle de øvrige bilmærker, som går gennem os, fortæller Kurt Rath.

Kurt Rath fortæller også, at nøglerne til Tesla-bilerne udleveres direkte til køberne fra en indgang ved Krumtappen til en af Dansk Auto Logiks store lagerpladser.

Direktørskifte

Der er i øvrigt et forestående direktørskifte på vej i Dansk Auto Logik. Under overskriften ”Rettidig omhu” meddelte virksomheden allerede i januar ud, at der var en proces i gang med at finde en ny administrerende direktør. Og nu er han fundet.

Den nye direktør, Jens Nordestgaard Andersen, som tiltræder 2. september.

Jens Nordestgaard Andersen hedder han, og tiltrædelsen sker allerede mandag den 2. september. Den nye direktør er 51 år og kommer senest fra Semler Gruppen, hvor han i importørforretningen Skandinavisk Motor Co. har været direktør for Group After Sales med ansvar for eftermarkedet samt forhandler- og bilimportørunderstøttende forretnings-udvikling. Tidligere har han blandt andet været vicedirektør i FTZ Autodele & Værktøj samt marketingchef i Bridgestone Danmark.

Tager over med stolthed og ydmyghed

– Jeg glæder mig til at blive en del af teamet i Dansk Auto Logik og en del af det værdisæt, organisationen står for. Jeg ser frem til samarbejdet med mine nye kolleger og samarbejdspartnere, der i samspil er de vigtigste elementer i en fortsat stabil udvikling. Det er både med stolthed og ydmyghed, jeg overtager stafetten efter Kurt Rath, fortæller Jens Nordestgaard Andersen.

Han bebuder, at han agter at fortsætte en synlig og nærværende ledelsesstil i hele Dansk Auto Logik. Den nye direktør for Danmarks største klargørings- og distributionsfirma af biler får kontor på Koldingvej i Vamdrup, hvor Dansk Auto Logik har sit hovedkontor.

Privat er Jens Nordestgaard Andersen bosiddende i Vejle og har to døtre sammen med sin hustru. Når der holdes fri fra arbejde, er det, udover familie og venner, en ældre Porsche og et par gamle motorcykler, der får Jens’ opmærksomhed.

Rath forsætter i bestyrelsen

Når Jens Nordestgaard afløser Kurt Rath i direktørstolen hos Dansk Autologik, slipper den afgående direktør dog ikke helt tøjlerne i firmaet. Han fortsætter som medlem af selskabets bestyrelse, men selv siger han:
– Men det bliver et liv med mindre dagligt ansvar.

Reception

I anledning af direktørskiftet er der indbudt til reception torsdag den 19. september fra kl. 14 – 17 på firmaets adresse på Koldingvej i Vamdrup for kunder, leverandører, samarbejdspartnere og venner af huset. Her vil der blive mulighed for både at hilse på den nye direktør og sige farvel til den afgående.

/seb

Se også