Bliv hjemme og tænk jer om!

LÆSERBREV: Snart drager Byrådsmedlemmerne i Børne- og Uddannelsesudvalget, med undtagelse af Dansk Folkepartis medlem, til Norge.

Her skal de studere, hvordan man i Lillehammer har lukket alle specialskoler.

I Dansk Folkeparti er vi særdeles stolte af begge specialskoler i Kolding Kommune: Ådalsskolen og Karen Blixenskolen. Vi vil bevare og styrke skolerne. Vi ønsker derfor ikke at få ”inspiration” fra nogen, der har nedlagt specialskoler, og bl.a. derfor bliver vi hjemme.

Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Hans Holmer (SF), udtaler, at han skam er for at bevare specialskolerne.

Det er måske som med aktivitetshusene og de sociale væresteder, som Café Paraplyen og Folkekøkkenet, hvor Byrådets flertal brugte store summer på konsulenter og masser af embedsfolkenes tid på at lave analyser og forslag til besparelser, som de så efterfølgende bedyrede, at de aldrig kunne finde på at bruge til noget. Det var nemlig ”slet ikke i deres DNA”.

Nu skal de så rejse til Norge for at studere noget, der åbenbart heller ikke skal bruges til noget. Måske skulle de blive hjemme og tænke sig lidt om. Så kunne de penge, som Byrådets flertal kaster om sig med til konsulenter, analyser og forslag, der ikke skal bruges til noget, i stedet gå til de mennesker, der har brug for hjælp. Det er så enkelt, at man ikke behøver rejse omkring for at finde ud af det.

Molle Lykke Nielsen
Mosegyde 11, Hejls
Byrådsmedlem for
Dansk Folkeparti

og

Søren Rasmussen
Primulavej 7, Kolding Medlem af Børne- og
Uddannelsesudvalget.

Se også