Plantemarked lørdag ved Meny i Christiansfeld

Det årlige plantemarked i september tiltrækker altid mange haveinteresserede. Her er et billede fra sidste års udstilling. Markedet holdes ved Meny i Christiansfeld Centret. Hvis man ønsker at være med, kan man stadig nå at købe en stand.

På lørdag den 21. september holdes det årlige Plantemarked i Christiansfeld.

Arrangør af plantemarkedet har indtil nu har været Christiansfeld Havekreds.

Det er det i princippet stadig, men siden 1. januar har en strukturændring i Haveselskabet betydet, at Christiansfeld Havekreds nu er en del af Haveselskabet Kolding.
Og Haveselskabet Kolding fastholder det traditionsrige plantemarked, som har været afholdt i Christiansfeld i snart 40 år.

Plantemarkedet finder sted på parkeringspladsen bag Meny fra kl. 9.00 – 13.00. Her er det muligt at gøre en god handel ved de mange plantesælgere, finde spændende ting til haven og meget andet.
Der er også som vanligt en tombola med fine gevinster.

Haveselskabet håber, at rigtigt mange, både medlemmer og andre haveinteresserede, lægger vejen forbi plantemarkedet i Christiansfeld, hvor der også er mulighed for at få en god havesnak med Haveselskabets bestyrelse og stadeholderne.

Det vil stadig være muligt at tilmelde en stand, hvis du har overskudsplanter eller andet, du gerne vil sælge.
Her skal man nu kontakte Helle Damgaard 24 88 56 21. En stadeplads koster kun 100 kr.
Haveselskabet har 30.000 medlemmer og 650 frivillige i lokalforeninger og kredse. Man arrangerer havebesøg, plantemarkeder og udgiver magasinet Haven.

Se også