Rema er i gang i Lunderskov

Den nye Rema1000 i Lunderskov blev forsinket af Rema-kædens overtagelse af Aldi butikker.

Det er her i dette område ved Reinholdt Bakke og Rute 32 (øverst tv.) i Lunderskov Nord, at Rema1000 vil bygge sin nye dagligvarebutik. (Foto: Kolding Kommune)

Nu er der udsigt til at SuperBrugsen i Lunderskov får noget konkurrence. Rema1000 er nemlig gået i gang med at gøre den tidligere Shell-grund på Reinholts Bakke klar.

Rema1000-kæden har tidligere bebudet, at butikken ville være klar før sommer i 2024. Det blev imidlertid ikke til noget.

Kolding Kommunes udvalg for Plan og Teknik skyndte sig ellers at lave et tillæg til kommuneplanen og en lokalplan, som byrådet derefter vedtog i 2023.

Men Rema1000-kæden fik pludselig travlt med at overtage ikke færre end 114 Aldi butikker, da den tyske kæde pludselig besluttede at opgive sin danske afdeling.

Nu lyder den nye forudsigelse, at butikken kan stå klar til næste forår. Rema har nedrevet det tidligere beboelseshus for Shell-bestyrerparret Christian Wolter og hustru, som har drevet tankstationen og en butik på stedet i ca. 10 år. Wolter solgte for to år siden til Rema1000.

Der vil dog fortsat være en benzintank i forbindelse med Rema-butikken.

Det er Aaskov Byggefirma Kolding, der står for byggeriet, og TK-TEK A/S, Kolding, står for de elektriske installationer.

Når butikken til foråret står klar, vil den have et bruttoareal på 1200 kvadratmeter og et butiksareal på 790 kvadratmeter.

SuperBrugsen har hidtil været den eneste større dagligvarebutik i Lunderskov.

Se også