Overnatning i det fri ved Aller Mølledam

I de senere år har flere og flere danskere opdaget glæden ved at overnatte ude i naturen i et af de mange shelters, der efterhånden er stillet op rundt om i landet. 

Og snart vil man også kunne booke en overnatning i de nye flotte sheltere ved Aller Mølle og vågne op til fuglesang under skovens træer med udsigt til vandspejlet i Aller Mølledam.

De to flotte 6 personers shelters er blevet til i et samarbejde mellem Aller Sogns Ungdoms- og Borgerforening (ASU&B), Fonden til bevarelse af Aller Mølledam samt Aller Friskoles Støtteforening. De to shelters og et bålsted med rist er købt for penge fra Nordea Fonden og Kolding Kommunes landsbypulje, og arbejdet med at lave stien derhen og forberede byggegrunden er lavet af lokale frivillige.

Endnu mangler man dog at lægge græstag på de to shelters og færdiggøre bålstedet, fortæller Frederik Bylling og han tilføjer, at man i løbet af foråret kan booke en overnatning på www.udinaturen.dk og appen shelter.ß

Lars

Se også