Lopperne springer på bestilt tid

Bent Bechmann – her omgivet af lopper på Loppegården. Han er godt tilfreds med salget på tidsbestilling. (Foto: sebro press).

LUNDERSKOV: Lopperne springer nu ud fra Loppegården ved Rolykke ved Lunderskov på bestilt tid. Y’s Mens-folkene i byen melder ud, der igen kan købes lopper efter tidsbestilling.

Det gør de i en pressemeddelelse, hvor de samtidig oplyser, at det alligevel er lykkedes at sælge ganske pænt med lopper de seneste to måneder. Til trods for, at corona-pandaminen har sat sine begrænsninger på aktiviteterne. Og de melder om succes med det, de kalder for »Nyt loppesalg« fra Loppegården på Rolykkevej.

– Der vil fremover være vagt lørdag formiddag ved Loppegården, så folk kan komme ind og købe alle former for lopper. Men selvfølgelig med hensyntagen til, at vi kun kan lukke det antal ind, der gælder efter corona-reglerne, fortæller Hans Jørgen Knudsen, der er Y’s Mens-folkenes faste kontakt til pressen. 

For at komme ind på Loppegården, er det nødvendigt med tidsbestilling, og det kan ske på telefonerne 2631 0686 og 3028 2952. Yderligere oplysninger kan fås på foreningens hjemmeside: www.lunderskov.ysmen.dk, hvor der også kan ses billeder af nogle af lopperne. 

Stor service

Formanden for Loppeudvalget, Bent Bechmann, fortæller: 

– En lørdag morgen klokken 9.30 havde jeg en aftale med to søde damer – jeg tror nok, de var faste kunder. De brugte tre kvarter på at gennemgå alle afdelinger på Loppegården og til at fylde en indkøbsvogn for varer til en pris på i alt 325 kroner – som blev afregnet i kontanter.

På vej ud af porten spørger den ene dame: 

– Har du nogen billeder af Jesus? Kort forinden var jeg netop faldet over et fint indrammet billede af Jesus, der som 12 årig – hvis jeg husker rigtigt – belærer de skriftkloge i templet:

– Hvad skal det koste? spørger damen. – 50 kroner siger jeg. Hun replicerer: »Det er dyrt – men så kan du vel komme og hænge det op over min seng?«

Tilbuddet var da fristende, men da var der dukket kunder nye op, så jeg måtte jeg høfligt afslå forslaget. Og handlen gik derefter glat igennem med de 50 kroner – uden ophængning!

Næste indsamling

Hans Jørgen Knudsen fortæller videre, at de traditionelle lørdags-indsamlingerne af lopper hos byens borgere sker næste gang lørdag d. 27. marts – se annonce om tilmelding.

Tømningen af container på genbrugspladsen fortsætter uændret.

– Lopper kan også sættes i skuret ved Loppegården. Der er daglig vagt, der sikrer, at effekterne hurtigt kommer inden for på Loppegården, men der må meget grene ringes i forvejen, især hvis det drejer sig om større ting, siger Hans Jørgen Knudsen.

Og han udtrykker glæde over, den store støtte, som klubbens Loppemarked har fået gennem 50 år af beboerne i Lunderskov og omegn, når det handle at tilgodese Loppegården med effekter, hvorfra overskud ved salget først og fremmest går til støtte for det lokale ungdomsarbejde.

/bro.

Se også