Ny bod på havnen

Peter Jørgensen ved sin salgsbod på havnepladsen i Hejlsminde. (Foto: sebro-press).

Madvognen – eller Kokken Umami – kalder Peter Jørgensen sin nye forretning på havnepladsen. Og ses der på »menukortet« så tyder det på, at der også kan leves op til navnet. Menukortet byder nemlig på ting lige fra børnemenuer over Prime rib Dinner, pommes frites, pølser med det hele i alle afskygninger, burgere til drikkevarer og softice. Og så kan du også få en helstegt pattegris leveret derhjemme – eller til festen.

Peter Jørgensen fortæller, at boden nu og i fremtiden vil være åben på havnepladsen i weekenderne i lavsæsonen – og hver dag i højsæsonen. Den nye salgsmand på havnepladsen bor i Løjt i Sønderjylland. Han har fået tilladelse til at opstille og handle fra sin bod på havnepladsen af Kolding Kommune. I forvejen har den nye madvogn i sæsonen selskab på havnepladsen af en populær frugt og grøntbod. 

  / bro

Se også